ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ


Τα ακρυλικά χρώματα είναι σχεδόν ίδια με τα χρώματα λαδιού αλλά έχουν μεγαλύτερες αντοχές και πιο γρήγορο στέγνωμα. Τα ακρυλικά χρώματα αραιώνονται με νερό αλλά έχουν μεγάλες αντοχές στο νερό όταν στεγνώσουν. Τα ακρυλικά χρώματα είναι κατάλληλα για εξωτερική χρήση, έχουν υψηλή αντοχή στις αλλαγές των καιρικών συνθηκών και είναι ειδικά για βαφή όλων των τύπων εξωτερικών επιφανειών.
Σε ρούχα
Είναι δύσκολο να απομακρύνετε το λεκέ εντελώς, εάν δεν απορροφήσετε αμέσως το λεκέ με νέφτι ορυκτών.
Αν ο λεκές έχει κάτσει αρκετή ώρα, δοκιμάστε με άχρωμο απορρυπαντικό πιάτων. Το υγρό θα αφαιρέσει τουλάχιστον ένα μέρος του λεκέ, αλλά το σαπούνι μπορεί να αφαιρέσει και χρώμα από χρωματιστά ρούχα και να βλάψει ρούχα από μαλλί και μετάξι. Ακολουθήστε την εξής διαδικασία: Αλείψτε το απορρυπαντικό πιάτων στο λεκέ, βάλτε το ρούχο σε μια πλαστική σακούλα, σφραγίστε τη σακούλα και αφήστε το ρούχο στη σακούλα για τουλάχιστον 12 ώρες. Ξύστε το σαπούνι και τρίψτε απαλά με νερό. Στη συνέχεια πλένετε το ρούχο στο πλυντήριο στην υψηλότερη θερμοκρασία που ανέχεται το ρούχο.
Χρησιμοποιήστε ενζυματικό απορρυπαντικό (ενζυματικό απορρυπαντικό με χλωρίνη εάν το ρούχο είναι λευκό).
Σε μοκέτες
Απομακρύνετε αμέσως το ακρυλικό χρώμα με ένα πανί με νέφτι ορυκτών. (Χρησιμοποιήστε όσο το δυνατόν λιγότερο νέφτι γίνεται, ειδικά εάν το χαλί έχει υποστήριξη από καουτσούκ, αφού το νέφτι μπορεί να βλάψει το στρώμα από καουτσούκ).
ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ 4.5 5 NIKOS Τρίτη 14 Μαΐου 2013 Τα ακρυλικά χρώματα είναι σχεδόν ίδια με τα χρώματα λαδιού αλλά έχουν μεγαλύτερες αντοχές και πιο γρήγορο στέγνωμα. Τα ακρυλικά χρώματα ...


On : Τρίτη 14 Μαΐου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!