Για μπιφτέκια που λιώνουν στο στόμα!

- Το ζύμωμα έχει σημασία: Μη λυπάσαι το λαδάκι. Το ζύμωμα θα είναι πολύ πιο έυκολο αν μέσα στον κιμά ρίξεις λαδάκι. Δε θα κολλάει στα χέρια και το πλάσιμο θα γίνει παιχνιδάκι.
- Κιμάς με κιμά έχει διαφορά: Ο αρνίσιος κιμάς είναι αρκετά λιπαρός οπότε και δε χρειάζεταιο προσθήκη λαδιού ενώ ο χοιρινός είναι αρκετά στεγνός, ακόμη και σε σχέση με τον μοσχαρίσιο. Ο κιμάς κοτόπουλου από την άλλη θέλει παρα πολύ καλό ζύμωμα για να αφρατέψει.
- Πόσο να το ψήσεις; Η ώρα ψησίματος διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο ψησίματος. 8 λεπτάκια στη σχάρα είναι αρκετά, σε 5 λεπτά το τηγανητό μπιφτέκι είναι έτοιμο, 6 λεπτάκια στο γκριλ, 10 λετπά στη γάστρα και 20 λεπτά στο φούρνο.
TIP: Για ακόμη πιο αφράτα μπιφτέκια, δοκίμασε να ρίξεις λίγη μπύρα στον κιμά!

Για μπιφτέκια που λιώνουν στο στόμα! 4.5 5 NIKOS Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 - Το ζύμωμα έχει σημασία: Μη λυπάσαι το λαδάκι. Το ζύμωμα θα είναι πολύ πιο έυκολο αν μέσα στον κιμά ρίξεις λαδάκι. Δε θα κολλάει στα...


On : Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!