Για να καθαρισμό της λεκάνης της τουαλέτας και στις αποχετεύσεις

Μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα και μισό φλιτζάνι ξίδι. Η χημική αντίδραση που ακολουθεί διασπά τις λιπαρές ουσίες σε σαπούνι και γλυκερίνη και καθαρίζει τις αποχετεύσεις. Μετά από 15 λεπτά, ρίχνουμε βραστό νερό για να ξεπλυθούν τα κατάλοιπα. Προσοχή μη ρίχνετε μεγάλες ποσότητες βραστού νερού γιατί οι πλαστικοί σωλήνες μπορεί να λιώσουν. Ακόμη, μη χρησιμοποιείτε αυτή τη μέθοδο αν προηγουμένως έχετε ρίξει εμπορικά παρασκευάσματα απόφραξης, γιατί σε συνδυασμό με το ξίδι δημιουργούνται επικίνδυνες αναθυμιάσεις.Η μαγειρική σόδα ανακατεμένη με νερό διαλύει τους ρύπους και τις λαδιές στα υφάσματα και τα ρούχα. Ο χυμός λεμονιού αναμεμιγμένος με αλάτι είναι ιδανικός για να καθαρίσετε τη σκουριά και το γράσο. Το έλαιο τεϊόδεντρου διαλυμένο σε νερό είναι πολύ καλό αντιβακτηριδιακό για τον καθαρισμό της μούχλας στο μπάνιο.
Για να καθαρισμό της λεκάνης της τουαλέτας και στις αποχετεύσεις 4.5 5 NIKOS Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα και μισό φλιτζάνι ξίδι. Η χημική αντίδραση που ακολουθεί διασπά τις λιπαρές ουσίες σε σαπούνι και γλυκερίνη ...


On : Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

4 σχόλια...add one:

  1. Πολύ σωστές οι συμβουλές σου. Καλό είναι να γνωρίζουμε κάποια πράγματα, γιατί εκτός του ότι κάνουμε οικονομία γλυτώνουμε και από την δυσοσμία και αποτρέπουμε να δημιουργηθούν εστίες μόλυνσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ ευχαριστω πολυ για το σχόλιό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρκετά χρήσιμη ανάρτηση. Εγγυημένα αποτελέσματα, απλά και οικονομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 100% αποτελεσματικο. Τις ευχαριστίες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφράξεις Σπάτα είπε...

Πολύ σωστές οι συμβουλές σου. Καλό είναι να γνωρίζουμε κάποια πράγματα, γιατί εκτός του ότι κάνουμε οικονομία γλυτώνουμε και από την δυσοσμία και αποτρέπουμε να δημιουργηθούν εστίες μόλυνσης.

NIKOS είπε...

Σ ευχαριστω πολυ για το σχόλιό σου.

εκκενώσεις βόθρων είπε...

Αρκετά χρήσιμη ανάρτηση. Εγγυημένα αποτελέσματα, απλά και οικονομικά.

Ανώνυμος είπε...

100% αποτελεσματικο. Τις ευχαριστίες μου!

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!