Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012

ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΤΡΑΓΑΝΑ


Τηγανίζετε φέτες από μελιτζάνες, κολοκυθάκια, διάφορα σκληρά τυριά,
αλλά όταν τα τηγανίζετε αυτά δεν είναι αρκετά τραγανά και έχουν και μια
μικρή γεύση αλευρίλας; Δοκιμάστε το εξής: Αλευρώστε τα και μετά βουτήξτε τα σε μια γαβάθα με νερό. Τινάξτε ελαφρά για να φύγει το
επιπλέον νερό και ρίξτε τα στο τηγάνι με το λάδι. Πιτσιλίζουν λίγο μεν αλλά γίνονται τραγανά, δεν ρουφούν λάδι, και είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμα. Με τον τρόπο αυτό το λάδι στο τηγάνι μας παραμένει καθαρό (χωρίς υπολείμματα από αλεύρι) σε όσες τηγανιές και αν κάνουμε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Tools : LINK 1 | LINK 2 | LINK 3
Copyright © 2013 symboyles