Καθαρισμός οθόνης LCD/PLASMA/CRT

Οι οθόνες τηλεόρασεων ή υπολογιστών αποτελούν μαγνήτη σκόνης και αποτυπωμάτων περισσότερο από κάθε άλλη ηλεκτρονική οικιακή συσκευή. Ο τρόπος καθαρισμού τους δεν είναι σε όλες ίδιος αλλά εξαρτάται από τον τύπο της κάθε οθόνης. Φυσικά ο καλύτερος τρόπος καθαρισμού τους περιγράφεται στις οδηγίες χρήσεως των συσκευών αλλά ποιος τις διαβάζει αυτές; Παρακάτω θα βρείτε τις βασικές αρχές καθαρισμού οθονών αλλά πριν αρχίσετε την δουλειά βεβαιωθείτε ότι η προς καθαρισμό συσκευή δεν βρίσκεται στην μπρίζα.

    Οθόνες Plasma: Χρησιμοποιήστε μόνο το ειδικό πανί μικροινών που συνοδεύουν τέτοιου είδους οθόνες ή ένα 100% βαμβακερό πανί. Πρώτα μαζέψτε την σκόνη που βρίσκεται πάνω στην επιφάνεια της οθόνης. Αν υπάρχουν βρωμιές που δεν βγαίνουν με ένα απλό πέρασμα βρέξτε ελαφρώς ένα πανί και καθαρίστε τον επίμονο λεκέ. Αν πάλι δεν υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα ρίξτε λίγο ξύδι σε 500ml νερού και με το μείγμα βρέξτε το πανί για να του προσδώσει την μέγιστη απόδοση. Φυσικά στο τέλος σκουπίστε με ένα στεγνό πανί τα υπολείματα υγρασίας.
    Οθόνες LCD: Η μέθοδος που περιγράφηκε παραπάνω λειτουργεί και στις οθόνες LCD ακριβώς με τα ίδια αποτελέσματα.
    Οθόνες CRT: Αν και τείνουν να εκλείψουν από τον πλανήτη όλο και κάτι θα έχει ξεμείνει. Στην περίπτωση αυτή καθαρίστε την οθόνη όπως ακριβώς θα καθαρίζατε ένα τζάμι.


...φίλε μου μπάμπη η παραπάνω συμβουλή που ζήτησες είναι δοκιμασμένη και προσωπικά τη συστήνω ανεπιφύλακτα!!!Οπότε ανάλογα τον τύπο της οθόνης σου,πράξε σύμφωνα με τα παραπάνω.

***Η παραπάνω συμβουλή δημοσιεύεται κατόπιν αιτήματος απο τον φίλο μας babis dalas.Μήν διστάσετε και εσείς να ζητήσετε οποιαδήποτε συμβουλη θελήσετε!!!***
Καθαρισμός οθόνης LCD/PLASMA/CRT 4.5 5 NIKOS Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012 Οι οθόνες τηλεόρασεων ή υπολογιστών αποτελούν μαγνήτη σκόνης και αποτυπωμάτων περισσότερο από κάθε άλλη ηλεκτρονική οικιακή συσκευή. Ο τρ...


On : Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!