Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΒΑΖΩΝ ΓΙΑ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ

Standard
Βάλτε σε μια κατσαρόλα τα πλυμένα βάζα, το ύψος της οποίας θα είναι περίπου 8 εκ. ψηλότερο από αυτά. Τοποθετήστε στον πάτο της μία μεταλλική σχάρα, έτσι ώστε τα βάζα να μην έρχονται σε απευθείας επαφή με τη φωτιά και τυλίξτε τα ένα - ένα με μία βαμβακερή πετσέτα, για να μην χτυπήσουν μεταξύ τους και σπάσουν. Γεμίστε την κατσαρόλα με ζεστό νερό τόσο όσο χρειάζεται για να τα καλύπτει, σκεπάστε την και ανάψτε το μάτι. Μόλις το νερό στην κατσαρόλα αρχίσει να βράζει, μετρήστε 5 λεπτά και κλείστε τη φωτιά. Βγάλτε προσεκτικά τα βάζα από μέσα, αφήστε τα λίγο να στραγγίσουν και γεμίστε τα με τη μαρμελάδα, αφήνοντας 2-3 εκ. κενό από την επιφάνεια της μαρμελάδας έως το καπάκι κάθε βάζου.

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

2 σχόλια:

  1. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΒΑΖΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή και αυτή η Συμβουλή!!!Σ ευχαριστω που τη μοιράστηκες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή