Για να μη χαλασει ο πελτες

Αν μας περίσσεψε τοματοπελτές, πριν τον βάλουμε στο ψυγείο, τον μεταφέρουμε από την κονσέρβα σε ένα καθαρό και στεγνό γυάλινο βαζάκι και καλύπτουμε την επιφάνεια με ελαιόλαδο. Αυτό «μονώνει» τον πελτέ και έτσι δεν μαυρίζει ούτε μουχλιάζει.
πηγή:http://www.gastronomos.gr
Για να μη χαλασει ο πελτες 4.5 5 NIKOS Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012 Αν μας περίσσεψε τοματοπελτές, πριν τον βάλουμε στο ψυγείο, τον μεταφέρουμε από την κονσέρβα σε ένα καθαρό και στεγνό γυάλινο βαζάκι κ...


On : Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!