Τα λαδερα δεν τρωγονται καυτα

Η ιδανική θερμοκρασία κατανάλωσης των λαδερών φαγητών είναι όταν είναι χλιαρά ή -ακόμα καλύτερα- όταν αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου. Μάλιστα, υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι σε ορισμένες περιπτώσεις (όπως στα γεμιστά και στο μπριάμ) είναι πιο νόστιμα την επομένη, κατ’ ευθείαν από το ψυγείο ή αφού τα αφήσουμε για λίγη ώρα εκτός.
πηγή:http://www.gastronomos.gr
Τα λαδερα δεν τρωγονται καυτα 4.5 5 NIKOS Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012 Η ιδανική θερμοκρασία κατανάλωσης των λαδερών φαγητών είναι όταν είναι χλιαρά ή -ακόμα καλύτερα- όταν αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου. ...


On : Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!