Τι θα έλεγες για καλαμπόκι... μυστικά για τέλειο ψήσιμο!

Για να φτιάξετε τρυφερό φρέσκο και πεντανόστικο καλαμπόκι,κατ αρχάςβάλτε στην κατσαρόλα νερό και αφήστε το στη φωτιά μέχρι να βράσει και να αρχίσει να κοχλάσει.Αφήστε το να κοχλάσει για κανα λεπτάκι και βάλτε τα καλαμπόκια ολόκληρα χωρίς να τα αλατίσετε καθόλου!!!Αφήστε τα να βράσουν για ΑΚΡΙΒΩΣ 3 λεπτά.Οχι παραπάνω γιατί και θα χάσουν τα καλαμπόκια σας σε γεύση,αλλα καί ε θρεπτικά συστατικά!Βγάλτε τα απο την κατσαρόλα και αλατίστε τα σύμφωνα με τα γούστα σας.Προσθέστε λίγο βουτυράκι έτσι ζεστά όπως είναι,αφήστε το να λυώσει και...απολαύστε τα!
Τι θα έλεγες για καλαμπόκι... μυστικά για τέλειο ψήσιμο! 4.5 5 NIKOS Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011 Για να φτιάξετε τρυφερό φρέσκο και πεντανόστικο καλαμπόκι,κατ αρχάςβάλτε στην κατσαρόλα νερό και αφήστε το στη φωτιά μέχρι να βράσει κα...


On : Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!