Για τα μήλα και τα κολοκυθάκια.


Προσθέστε στο νερό στο οποίο βράζετε τα μήλα για κομπόστα, λίγη σόδα φαγητού. Έτσι, τα μήλα σας δεν θα μαυρίσουν. Κάντε το ίδιο και όταν βράζετε κολοκυθάκια. Θα διατηρήσουν ένα υπέροχο, φωτεινό, πράσινο χρώμα.
Για τα μήλα και τα κολοκυθάκια. 4.5 5 NIKOS Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011 Προσθέστε στο νερό στο οποίο βράζετε τα μήλα για κομπόστα, λίγη σόδα φαγητού. Έτσι, τα μήλα σας δεν θα μαυρίσουν. Κάντε το ίδιο και ότα...


On : Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!