ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

Οταν φτιάχνετε τηγανίτες για να μη σχηματιστούν σβόλοι στο ζυμάρι,ανακατεύετε πρώτα τα αυγά με το γάλα και κατόπιν κοσκινίζετε το αλεύρι και ανακατεύετε.
ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ 4.5 5 NIKOS Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015 Οταν φτιάχνετε τηγανίτες για να μη σχηματιστούν σβόλοι στο ζυμάρι,ανακατεύετε πρώτα τα αυγά με το γάλα και κατόπιν κοσκινίζετε το αλεύρι ...


On : Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!