ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
Οταν φτιάχνετε τηγανίτες για να μη σχηματιστούν σβόλοι στο ζυμάρι,ανακατεύετε πρώτα τα αυγά με το γάλα και κατόπιν κοσκινίζετε το αλεύρι και ανακατεύετε.
ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
4.5
5
NIKOS
Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015
Οταν φτιάχνετε τηγανίτες για να μη σχηματιστούν σβόλοι στο ζυμάρι,ανακατεύετε πρώτα τα αυγά με το γάλα και κατόπιν κοσκινίζετε το αλεύρι ...
On : Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΖΥΜΕΣ,
ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου