ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΛΑΣΠΩΜΕΝΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ

Αλλο ένα καλό κολπάκι για να εμποδίσουμε το γιουβετσάκι μας να λασπώσει είναι να σωτάρουμε σε ένα τηγανάκι με λίγο ελαιόλαδο το κριθαράκι προτού το ρίξουμε μέσα στην σάλτσα.Με αυτό τον τρόπο θα παραμείνη σπυρωτό ακόμα και την επόμενη μέρα.Την παραπάνω διαδικασία μπορείτε να την  ακολουθήσετε και στην περίπτωση που χρησιμοποιήσετε στο γιουβέτσι σας μακαρόνια.

πηγή φωτό:clickatlife.gr
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΛΑΣΠΩΜΕΝΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ 4.5 5 NIKOS Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 Αλλο ένα καλό κολπάκι για να εμποδίσουμε το γιουβετσάκι μας να λασπώσει είναι να σωτάρουμε σε ένα τηγανάκι με λίγο ελαιόλαδο το κριθαράκι...


On : Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!