Πρίν χρησιμοποιήσουμε γιαούρτι στο μαγείρεμα,το αφήνουμε πρώτα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Εάν προσθέσουμε το γιαούρτι σε φαγητό που βράζει,θα κόψει και θα χωριστεί σε μικρά κομματάκια.Για να το αποφύγετε ανακατέψτε το γιαούρτι πρίν το προσθέσετε στο φαγητό είτε με αυγό,είτε με κόρν φλάουρ είτε με αλεύρι.
Εάν βάλουμε σκέτο το γιαούρτι στο φαγητό,το προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος αφού το τραβήξουμε απο τη φωτιά και αφού πρώτα το αραιώσουμε με λίγο ζωμό απο την κατσαρόλα,Τότε δέν το ξαναβράζουμε γιατί θα κόψει και θα χωριστεί σε κομματάκια.
Εάν προσθέσουμε το γιαούρτι σε φαγητό που βράζει,θα κόψει και θα χωριστεί σε μικρά κομματάκια.Για να το αποφύγετε ανακατέψτε το γιαούρτι πρίν το προσθέσετε στο φαγητό είτε με αυγό,είτε με κόρν φλάουρ είτε με αλεύρι.
Εάν βάλουμε σκέτο το γιαούρτι στο φαγητό,το προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος αφού το τραβήξουμε απο τη φωτιά και αφού πρώτα το αραιώσουμε με λίγο ζωμό απο την κατσαρόλα,Τότε δέν το ξαναβράζουμε γιατί θα κόψει και θα χωριστεί σε κομματάκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου