Για να μήν ξεραθεί η καστανή ζάχαρη μετά το άνοιγμά της,βάλτε τη στο ψυγείο.Αν παρ όλα αυτά έχετε ήδη ξεραμένη καστανή ζάχαρη και θέλετε να την επαναφέρετε στην αρχική της κατάσταση,τοτε βάλτε την μαζί με μια φέτα φρέσκου ψωμιού ή μια φέτα μήλου σε μια σφραγισμένη σακούλα και αφήστε την μέχρι να μαλακώσει.Επίσης μπορείτε να τη βάλετε στον φούρνο μικροκυμάτων σε υψηλή θερμοκρασία για 30 δευτερόλεπτα.
ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕΝΗ ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
On : Τρίτη 4 Αυγούστου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου