Συμβαίνει αρκετά συχνά την ώρα που φτιάχνετε κάτι που απαιτεί φύλλο κρούστας,εκείνο να ξεραίνεται γρήγορα μέχρι να έρθει η ώρα που θα το χρησιμοποιήσετε;Η λύση και σε αυτήν την περίπτωση είναι απλή:Καλύψτε το φύλλο με βρεγμένη πετσέτα για όση ώρα βρίσκεται εκτός ψυγείου και μέχρι να έρθει η ώρα να το χρησιμοποιήσετε.Το φύλλο σας θα παραμείνη φρέσκο και δέν θα υπάρχει κίνδυνος να σας ξεραθεί.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΘΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
On : Κυριακή 2 Αυγούστου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΖΥΜΕΣ, ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου