ΓΙΑ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΙΜΑ
Οταν φτιάχνουμε μια σάλτσα κιμά,ψήνουμε πρώτα τον κιμά με λίγο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά εως ότου αλλάξει χρώμα και μετά ρίχνουμε τα λαχανικά.Ετσι γίνεται πιό νόστιμος ο κιμάς χωρίς να χάσει τα υγρά του.
ΓΙΑ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΙΜΑ
4.5
5
NIKOS
Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015
Οταν φτιάχνουμε μια σάλτσα κιμά,ψήνουμε πρώτα τον κιμά με λίγο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά εως ότου αλλάξει χρώμα και μετά ρίχνουμε τα λαχα...
On : Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΚΙΜΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου