Για να αδιαβροχοποιήσετε μια τάρτα γλυκειά η αλμυρή,μπορείτε λιγο πριν το τέλος του ψησίματός της να την αλείψετε με ασπράδι αυγού και να συνεχίσετε το ψήσιμο για λίγα ακόμα λεπτά.Αυτό το κολπάκι θα διατηρήσει την τάρτα σας τραγανή μέχρι το τελευταίο κομμάτι και δε θα ρουφήξει υγρασία απο κρέμα,φρούτα κλπ.
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ
On : Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΓΛΥΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου