Σας συμβαίνει όταν μαγειρεύετε μελιτζάνες να σας μαυρίζουν πολλές φορές;Υπάρχει λύση και για αυτό:Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε,είναι το εξής:Βάλτε σε ένα μπόλ με νερό μία κουταλιά της σούπας γάλα και ανακατέψτε το ελαφρά.Επειτα βουτήξτε τις μελιτζάνες σας στο μίγμα πρίν τις μαγειρέψετε.Με αυτό τον τρόπο θα διατηρήσουν το χρώμα τους οι μελιντζάνες χωρίς να μαυρίσουν!
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ
On : Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου