ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΑ ΚΡΕΑΤΑ
Για να μαλακώσετε τα κρέατά σας βάλτε στη μαρινάδα σας ένα απο τα παρακάτω υλικά:Μπύρα-Ξύδι-Κίτρο-Παπάγια-Τομάτα-Ακτινίδιο-Χυμό Ανανά.Αυτά τα υλικά περιέχουν ένζυμα που εισχωρούν στις ίνες του κρέατος με αποτέλεσμα να το μαλακώνουν και να μπορέσετε έτσι να το φάτε πολύ πιο ευχάριστα.
ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΑ ΚΡΕΑΤΑ
4.5
5
NIKOS
Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015
Για να μαλακώσετε τα κρέατά σας βάλτε στη μαρινάδα σας ένα απο τα παρακάτω υλικά:Μπύρα-Ξύδι-Κίτρο-Παπάγια-Τομάτα-Ακτινίδιο-Χυμό Ανανά.Α...
On : Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΚΡΕΑΤΙΚΑ,
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ,
ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου