ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΣΑΣ

Οταν πολτοποιείτε τομάτες για να φτιάξετε κάποια σάλτσα,δοκιμάστε να προσθέσετε 1-2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένου πατζαριού.Με αυτό τον τρόπο η σάλτσα σας θα αποκτήσει ένα πιό έντονο κόκκινο χρώμα και συγχρόνως μια διακριτικη και ιδιαίτερη λεπτη γεύση. 
ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΣΑΣ 4.5 5 NIKOS Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 Οταν πολτοποιείτε τομάτες για να φτιάξετε κάποια σάλτσα,δοκιμάστε να προσθέσετε 1-2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένου πατζαριού.Με αυτό τον τ...


On : Κυριακή 7 Ιουνίου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!