ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΣΑΣ
Οταν πολτοποιείτε τομάτες για να φτιάξετε κάποια σάλτσα,δοκιμάστε να προσθέσετε 1-2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένου πατζαριού.Με αυτό τον τρόπο η σάλτσα σας θα αποκτήσει ένα πιό έντονο κόκκινο χρώμα και συγχρόνως μια διακριτικη και ιδιαίτερη λεπτη γεύση.
ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΣΑΣ
4.5
5
NIKOS
Κυριακή 7 Ιουνίου 2015
Οταν πολτοποιείτε τομάτες για να φτιάξετε κάποια σάλτσα,δοκιμάστε να προσθέσετε 1-2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένου πατζαριού.Με αυτό τον τ...
On : Κυριακή 7 Ιουνίου 2015,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ,
ΣΑΛΤΣΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου