Εάν το λάδι που τηγανίζετε αρχίζει να μαυρίζει,πρίν το ξαναχρησιμοποιήσετε κάντε το εξής:Ρίξτε 1 κουταλάκι του γλυκού λευκό ξίδι στο τηγάνι με το λάδι,σκεπάστε το τηγάνι και αφήστε το σε σιγανή φωτιά.Οταν σταματήσει το πιτσίλισμα τραβήξτε τοκαπάκι.Το λάδι θα είναι πιά έτοιμο για να ξαναχρησιμοποιηθεί.
ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΔΙ ΤΗΓΑΝΙΟΥ
On : Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΤΗΓΑΝΙ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου