Οταν τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια για το φαγητό σας μην αφήνετε το λάδι να ζεσταθεί τόσο οσο να αρχίζει να βγάζει καπνους!Αφ ενός το φαγητό σας είναι πολύ πιθανό να πάρει άσχημη γεύση και αφ ετέρου χάνονται οι ευεργετικές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και σχηματίζονται βλαβερά στοιχεία!Αν θέλετε να δείτε πότε εχει ζεσταθεί το λάδι,απλά ρίξτε ενα μικρό κομμάτι κρεμμυδιού και όταν αυτο αρχίσει να τσιτσιρίζει σημαίναι οτι το λάδι εχει ζεσταθει αρκετα για να ξεκινήσετε το τσιγάρισμα!!!
ΜΗΝ ΚΑΙΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΟΤΑΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ
On : Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου