Όλα τα μπαχαρικά που θεωρούνται φρέσκα, πρέπει να μυρίζουν έντονα. Τα φρέσκα και σωστά αποξηραμένα βότανα έχουν πράσινο χρώμα, ενώ τα πολυκαιρισμένα έχουν μουντό χρώμα. Τα μπαχαρικά με κόκκινο χρώμα με την πάροδο του χρόνου γίνονται καφετιά, ενώ το κρεμμύδι και το σκόρδο σε σκόνη όταν απορροφούν υγρασία δημιουργούν συσσωματώματα.
ΦΡΕΣΚΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ
On : Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΜΠΑΧΑρικα
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου