Για να ζεστάνεις τη μπριζόλα πρέπει να κάνεις ακριβώς την ίδια διαδικασία που έκανες όταν την έφτιαξες αλλά αντίστροφα. Άναψε το φούρνο στους 120 βαθμούς και βάλε μέσα τη μπριζόλα για περίπου μισή ώρα. Μόλις φτάσει τους 110 βαθμούς (θα το καταλάβεις χρησιμοποιώντας θερμόμετρο για κρέας) βγάλ’την από το φούρνο και πέρασέ την για λίγο από το τηγάνι. Το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.
ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ
On : Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΚΡΕΑΤΙΚΑ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου