Για την σως θα χρειαστούμε… 300 γραμμ. σκόρδο. 500 γραμμ. κρεμμύδια. 1.5 Λίτρο μυλόξιδο. 1 κιλό μέλι.
Πως θα φτιάξουμε την σως; Λιώνουμε στο μπλέντερ τα κρεμμύδια και τα σκόρδα. Τα βάζουμε για 24 ώρες σε μια κούπα με το μυλόξιδο. Που και που ανακατεύουμε. Έπειτα τα στραγγίζουμε, λαμβάνουμε το ζουμί και βάζουμε το μέλι. Ανακατεύουμε μέχρι το μίγμα να ομοιοποιηθεί. Το βάζουμε σε μπουκάλια και διατηρείται στο ψυγείο.
Χρήση: Αντί για ξίδι στην σαλάτα μας , προσθέτουμε κάθε φορά 4 κουταλιές του γλυκού από αυτήν την σως.
Όπως συμβαίνει με όλες τις συνταγές καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν προβείτε σε κατανάλωση
πηγή:athensmagazine.gr
Πως θα φτιάξουμε την σως; Λιώνουμε στο μπλέντερ τα κρεμμύδια και τα σκόρδα. Τα βάζουμε για 24 ώρες σε μια κούπα με το μυλόξιδο. Που και που ανακατεύουμε. Έπειτα τα στραγγίζουμε, λαμβάνουμε το ζουμί και βάζουμε το μέλι. Ανακατεύουμε μέχρι το μίγμα να ομοιοποιηθεί. Το βάζουμε σε μπουκάλια και διατηρείται στο ψυγείο.
Χρήση: Αντί για ξίδι στην σαλάτα μας , προσθέτουμε κάθε φορά 4 κουταλιές του γλυκού από αυτήν την σως.
Όπως συμβαίνει με όλες τις συνταγές καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν προβείτε σε κατανάλωση
πηγή:athensmagazine.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου