Σε ένα γυάλινο μπολ, σπάστε σε κομματάκια την κουβερτούρα. Βράστε 200ml κρέμας γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι και περιχύστε την κουβερτούρα. Αφήστε την για 5 λεπτά και ανακατέψτε στη συνέχεια με το σύρμα. Χρησιμοποιήστε αντίστοιχη ποσότητα κρέμας γάλακτος και κουβερτούρας κάθε φορά (πχ. 100ml με 100γρ κ.ο.κ). - Μπορείτε να δώσετε γεύση και άρωμα στη γκανάς σας προσθέτοντας κανέλα ή κάρδαμο (1κ.σ. για 1 κουβερτούρα NESTLE DESSERT). Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε 12 φύλλα μέντας στην κρέμα γάλακτος και να τα αφαιρέσετε 5 λεπτά αργότερα πριν περιχύσετε την κουβερτούρα.
ΠΗΓΗ:www.glikessintages.gr
ΠΗΓΗ:www.glikessintages.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου