Το βούτυρο δίνει πιο εκλεπτυσμένη γεύση στα γλυκά μας σε σχέση με τη μαργαρίνη. Χρησιμοποιήστε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου ώστε να έχει μαλακώσει και να είναι εύκολη η επεξεργασία και το ανακάτεμα του με τα υπόλοιπα υλικά. Όταν θέλετε να ψήσετε κρέπες προτιμήστε ηλιέλαιο, καθότι είναι πιο ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες και πιο ουδέτερο στη γεύση στο τελικό σας αποτέλεσμα.
ΠΗΓΗ:www.glikessintages.gr
ΠΗΓΗ:www.glikessintages.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου