Να χρησιμοποιήσω βούτυρο, λάδι ή ηλιέλαιο στις συνταγές γλυκών;

Το βούτυρο δίνει πιο εκλεπτυσμένη γεύση στα γλυκά μας σε σχέση με τη μαργαρίνη. Χρησιμοποιήστε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου ώστε να έχει μαλακώσει και να είναι εύκολη η επεξεργασία και το ανακάτεμα του με τα υπόλοιπα υλικά. Όταν θέλετε να ψήσετε κρέπες προτιμήστε ηλιέλαιο, καθότι είναι πιο ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες και πιο ουδέτερο στη γεύση στο τελικό σας αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ:www.glikessintages.gr
Να χρησιμοποιήσω βούτυρο, λάδι ή ηλιέλαιο στις συνταγές γλυκών; 4.5 5 NIKOS Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014 Το βούτυρο δίνει πιο εκλεπτυσμένη γεύση στα γλυκά μας σε σχέση με τη μαργαρίνη. Χρησιμοποιήστε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου ώστε να ...


On : Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!