ΚΑΝΕ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΠΑΛΙ ΦΡΕΣΚΟ
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τυλίξεις το ψωμί σε μια υγρή πετσέτα και να το βάλεις στο φούρνο, στους 120 βαθμούς κελσίου για περίπου 10 λεπτά.
Με την παραπάνω μέθοδο, το ψωμί θα ξαναπάρει την υγρασία που χρειάζεται για να μαλακώσει και να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση!
ΚΑΝΕ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΠΑΛΙ ΦΡΕΣΚΟ
4.5
5
NIKOS
Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τυλίξεις το ψωμί σε μια υγρή πετσέτα και να το βάλεις στο φούρνο, στους 120 βαθμούς κελσίου για περί...
On : Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ,
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΨΩΜΙΟΥ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου