ΓΙΑ ΤΡΑΓΑΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
Αφήστε τα για λίγα λεπτά στο ταψί πάνω στη λαδόκολλα, ώστε να στερεοποιηθούν και να μπορέσετε να τα βγάλετε χωρίς να σπάσουν. Στη συνέχεια, βάλτε τα σε μια σχάρα με ποδαράκια (ακόμα και σε μια απλή σχάρα που θα στηρίξετε κάπου) και αφήστε τα να κρυώσουν εντελώς. Έτσι θα είναι πολύ τραγανά.
ΓΙΑ ΤΡΑΓΑΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
4.5
5
NIKOS
Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014
Αφήστε τα για λίγα λεπτά στο ταψί πάνω στη λαδόκολλα, ώστε να στερεοποιηθούν και να μπορέσετε να τα βγάλετε χωρίς να σπάσουν. Στη συνέχει...
On : Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ,
ΜΠΙΣΚΟΤΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου