Όλες οι συνταγές χρειάζονται ξερό ψωμί τουλάχιστον 3 ημερών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκο ψωμί αν προηγουμένως το έχετε ξεράνει στο φούρνο: Ετοιμάστε το ψωμί σύμφωνα με τη συνταγή (σε φέτες, κύβους κτλ.), τοποθετήστε το πάνω σε κόλλα ψησίματος και βάλτε το στο φούρνο στους 90 βαθμούς για 45 λεπτά. Μην μπείτε στον πειρασμό να επιταχύνετε το ψήσιμο ανεβάζοντας τη θερμοκρασία, γιατί έτσι το ψωμί αντί να ξεραθεί θα φρυγανιστεί.
ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ
On : Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου