ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΚΕΤΣΑΠ

Η Κέτσαπ είναι μια δημοφιλής σάλτσα, η οποία συνήθως έχει βάση τις ντομάτες. Τα βασικά συστατικά της σύγχρονης κέτσαπ είναι ντομάτες, ξίδι, ζάχαρη, αλάτι, μπαχάρι, γαρίφαλο και κανέλα. Επιπλέον, συχνά προστίθενται κρεμμύδια, σέλινο και άλλα λαχανικά.

Η λέξη κέτσαπ μπορεί να προέρχεται από τη λέξη «kēchap» της Μαλαισίας, μια σάλτσα ψαριού που δεν περιέχει ντομάτες. Η λέξη «kēchap» σημαίνει απλά γεύση. 

Σε ρούχα, έπιπλα και αντικείμενα
 Πλύνετε τον λεκέ με υγρό πιάτων διαλυμένο σε λίγο ζεστό νερό και ξεπλύνετε με κρύο νερό. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να φύγει ο λεκές.
Εάν έχει αποξηραθεί ο λεκές, πλένετε τον λεκέ με μαλακό σαπούνι διαλυμένο σε ζεστό νερό και ξεπλύνετε με κρύο νερό. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να αφαιρεθεί ο λεκές.

Σε ξύλινο δάπεδο
Εάν το χρώμα του κέτσαπ διαπερνά τις ρωγμές στο ξύλινο πάτωμα σας, δοκιμάστε σε πρώτη φάση να ξεπλύνετε με μαλακό σαπούνι.
Εάν δεν λύνει το πρόβλημα, τρίψτε τον λεκέ με γυαλόχαρτο.
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει μετά να προστατέψετε το σημείο και να περάσετε ένα λάδι (π.χ. λινέλαιο).
ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΚΕΤΣΑΠ 4.5 5 NIKOS Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013 Η Κέτσαπ είναι μια δημοφιλής σάλτσα, η οποία συνήθως έχει βάση τις ντομάτες. Τα βασικά συστατικά της σύγχρονης κέτσαπ είναι ντομάτες, ξίδι...


On : Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!