Oι γλυκοπατάτες, τα κολοκυθάκια με σκληρό φλοιό και οι μελιτζάνες είναι προτιμότερο να βρίσκονται σε θερμοκρασία 13-15° C και όχι σε χαμηλότερη, γιατί παθαίνουν βλάβη. Στις συνθήκες αυτές διατηρούνται για περίπου 1 μήνα, ενώ σε θερμοκρασία δωματίου θα πρέπει να καταναλώνονται εντός μιας εβδομάδας. Mετά αλλοιώνονται και είναι καλύτερο να πετιούνται.
ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ-ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
On : Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου