ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Η ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ?
Aνάμεσα στη σωστά συντηρημένη τροφή και στο φρέσκο προϊόν υπάρχει κάποια διαφορά, η οποία εντοπίζεται στην ποιότητα. H μακροχρόνια κατάψυξη προκαλεί απώλεια της φρεσκάδας και ενδεχομένως μείωση της θρεπτικής αξίας (π.χ. κατά την απόψυξη χάνονται βιταμίνες με τα υγρά του τροφίμου και μαλακώνει ο ιστός), αλλά όχι πρόβλημα ασφάλειας. Όσον αφορά τα φρούτα και τα λαχανικά, οι ομάδες αυτές είναι πιο ευαίσθητες σε οξειδώσεις, και κατά συνέπεια η ποιοτική τους υποβάθμιση κατά τη συντήρηση και ιδιαίτερα κατά την κατάψυξη είναι μεγαλύτερη από αυτήν των κρεάτων και των ψαριών.
ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Η ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ?
4.5
5
NIKOS
Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013
Aνάμεσα στη σωστά συντηρημένη τροφή και στο φρέσκο προϊόν υπάρχει κάποια διαφορά, η οποία εντοπίζεται στην ποιότητα. H μακροχρόνια κατάψ...
On : Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΕΝΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου