ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΑΣΠΩΣΕΙ ΤΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ
Για να μην λασπώσει το γιουβέτσι, μόλις το βγάλετε απο τον φούρνο, ρίξτε στο ταψί 4-5 παγάκια και ανακατέψτε καλά, ώστε να ανακοπεί το μαγείρεμα και να σταματήσει το ζυμαρικό να απορροφά υγρά.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΑΣΠΩΣΕΙ ΤΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ
4.5
5
NIKOS
Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013
Για να μην λασπώσει το γιουβέτσι, μόλις το βγάλετε απο τον φούρνο, ρίξτε στο ταψί 4-5 παγάκια και ανακατέψτε καλά, ώστε να ανακοπεί το μα...
On : Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΖΥΜΑΡΙΚΑ,
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου