ΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ
Από την ποιότητα του αφρού της, που πρέπει να σχηματίζει ένα δαχτυλίδι γύρω από το ποτήρι και από τη λεπτότητα των φυσαλίδων της.
ΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ
4.5
5
NIKOS
Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013
Από την ποιότητα του αφρού της, που πρέπει να σχηματίζει ένα δαχτυλίδι γύρω από το ποτήρι και από τη λεπτότητα των φυσαλίδων της.
On : Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΠΟΤΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου