Η παπάγια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μαλακτικό κρεάτων, καθώς τα φύλλα της περιέχουν ένα ένζυμο, την παπαΐνη, που μαλακώνει το κρέας, διασπώντας τις πρωτεΐνες του.
ΠΑΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΑ4.55NIKOSΠαρασκευή 7 Ιουνίου 2013 Η παπάγια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μαλακτικό κρεάτων, καθώς τα φύλλα της περιέχουν ένα ένζυμο, την παπαΐνη, που μαλακώνει το κρέας, δι...
On : Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου