ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΑΚΑ
Το μπιζέλι θα χάσει το λαμπερό πράσινο χρώμα του, αν μαγειρεύεται σε σκεπασμένη κατσαρόλα, με άλλα όξινα συστατικά, όπως ο χυμός λεμονιού, το κρασί ή οι ντομάτες.
ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΑΚΑ
4.5
5
NIKOS
Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013
Το μπιζέλι θα χάσει το λαμπερό πράσινο χρώμα του, αν μαγειρεύεται σε σκεπασμένη κατσαρόλα, με άλλα όξινα συστατικά, όπως ο χυμός λεμονιο...
On : Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου