ΒΑΡΙΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ
Όσο περισσότερη ώρα μείνει το κρεμμύδι στον κιμά, τόσο περισσότερη ώρα έχει για να βγάλει τα υγρά του καθώς και να ποτίσει το μείγμα με τη γεύση και τη μυρωδιά του, οπότε και γίνεται βαρύ(τερο) για το στομάχι. Γιαυτό και πολλοί προτιμούν να το προσθέτουν στον κιμά αμέσως πριν το μαγείρεμα.
ΒΑΡΙΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ
4.5
5
NIKOS
Κυριακή 2 Ιουνίου 2013
Όσο περισσότερη ώρα μείνει το κρεμμύδι στον κιμά, τόσο περισσότερη ώρα έχει για να βγάλει τα υγρά του καθώς και να ποτίσει το μείγμα με τ...
On : Κυριακή 2 Ιουνίου 2013,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΚΙΜΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου