ΒΑΡΙΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ

Όσο περισσότερη ώρα μείνει το κρεμμύδι στον κιμά, τόσο περισσότερη ώρα έχει για να βγάλει τα υγρά του καθώς και να ποτίσει το μείγμα με τη γεύση και τη μυρωδιά του, οπότε και γίνεται βαρύ(τερο) για το στομάχι. Γιαυτό και πολλοί προτιμούν να το προσθέτουν στον κιμά αμέσως πριν το μαγείρεμα.

ΒΑΡΙΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ 4.5 5 NIKOS Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 Όσο περισσότερη ώρα μείνει το κρεμμύδι στον κιμά, τόσο περισσότερη ώρα έχει για να βγάλει τα υγρά του καθώς και να ποτίσει το μείγμα με τ...


On : Κυριακή 2 Ιουνίου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!