Συστατικά:
- 1/4 του φλιτζανιού σιρόπι σφενταμιού
- 1 κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη
- 1 κουταλιά της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη
Αναμείξτε τα υλικά σε ένα μικρό μπολ. Απλώστε το μίγμα σε λωρίδες καφέ χαρτί και αφήστε να μουλιάσει τη νύχτα. Για να τα κρεμάσετε, κάντε μια τρύπα στο ένα άκρο της λωρίδας και δέστε μια κλωστή.
- 1/4 του φλιτζανιού σιρόπι σφενταμιού
- 1 κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη
- 1 κουταλιά της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη
Αναμείξτε τα υλικά σε ένα μικρό μπολ. Απλώστε το μίγμα σε λωρίδες καφέ χαρτί και αφήστε να μουλιάσει τη νύχτα. Για να τα κρεμάσετε, κάντε μια τρύπα στο ένα άκρο της λωρίδας και δέστε μια κλωστή.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου