Το ψωμί μας θα διατηρηθεί στην ψωμιέρα περισσότερο χωρίς να μουχλιάσει, αν περάσουμε το εσωτερικό της με ένα πανί βουτηγμένο στο ξύδι.
Οχι πια μουχλιασμένο ψωμί4.55NIKOSΤετάρτη 17 Απριλίου 2013 Το ψωμί μας θα διατηρηθεί στην ψωμιέρα περισσότερο χωρίς να μουχλιάσει, αν περάσουμε το εσωτερικό της με ένα πανί βουτηγμένο στο ξύδι.
On : Τετάρτη 17 Απριλίου 2013,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΨΩΜΙΟΥ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου