Για πιο ζουμερό και τρυφερό κρέας
Το πιο ζουμερό, τρυφερό και γευστικό τμήμα του ψημένου κρέατος είναι αυτό που βρίσκεται πάνω σε κόκαλο ή πλησιέστερα σε αυτό.
Για πιο ζουμερό και τρυφερό κρέας
4.5
5
NIKOS
Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013
Το πιο ζουμερό, τρυφερό και γευστικό τμήμα του ψημένου κρέατος είναι αυτό που βρίσκεται πάνω σε κόκαλο ή πλησιέστερα σε αυτό.
On : Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΚΡΕΑΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου