Το μέλι επιβραδύνει την ανάπτυξη μικροβίων που μπορεί να προκαλέσουν πεπτικές διαταραχές ή τροφικές δηλητηριάσεις, περιορίζει τα επίπεδα των καρκινογόνων χημικών ουσιών που δημιουργούνται κατά το ψήσιμο του κρέατος και το κάνει πιο νόστιμο.
Μέλι στο κρέας
Το μέλι επιβραδύνει την ανάπτυξη μικροβίων που μπορεί να προκαλέσουν πεπτικές διαταραχές ή τροφικές δηλητηριάσεις, περιορίζει τα επίπεδα των καρκινογόνων χημικών ουσιών που δημιουργούνται κατά το ψήσιμο του κρέατος και το κάνει πιο νόστιμο.
On : Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΚΡΕΑΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου