Για να ριξουμε το ζαχαρο μπορουμε να φαμε πικραμυγδαλο... (οχι μεγαλη ποσοτητα για να μην εχουμε αλλα προβληματα, ενα παραμερα, αναλογα το ζαχαρο) Υπάρχουν πολλές έρευνες που έχουν αποδείξει ότι το καρότο, ώμό ή βραστό, λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας του σε καροτένια και φυτικές ίνες, έχει την ιδιότητα να δεσμεύει και να συμπαρασύρει μέσω του εντέρου τη χοληστερίνη που περιέχεται στις τροφές, εμποδίζοντας έτσι την απορρόφηση της από τον οργανισμό. Ακόμα σε μια πρόσφατη έρευνα, βρέθηκε ότι οι άνθρωποι που κατανάλωναν 200 γραμμάρια ωμό καρότο επί τρεις εδομάδες έριξαν τη χοληστερίνη τους κατά 11%. Αν λοιπόν, έχετε πρόβλημα χοληστεριναιμίας, τρώτε καθημερινά όσο περισσότερα καρότα μπορείτε.
Πικραμύγδαλο και Καρότο για το ζάχαρο
On : Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΥΓΕΙΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου