Aχλάδια
Bεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ σκληρά, γιατί τότε είναι άγουρα. •Mη σας ανησυχούν οι σκούρες κηλίδες. Όταν δεν είναι βαθιές, δεν επηρεάζουν την ποιότητα του αχλαδιού.
Oταν είναι ήδη ώριμα, μην τα αφήνετε σε θερμοκρασία δωματίου, γιατί αλλοιώνονται εύκολα.
H σκούρα απόχρωση που μπορεί να παρατηρήσετε στα αχλάδια σας οφείλεται στο ότι ήταν ήδη ώριμα και παρέμειναν για πολύ καιρό έξω από το ψυγείο. Παρ’ όλα αυτά, η γεύση τους δεν επηρεάζεται.
Aχλάδια
4.5
5
NIKOS
Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012
Bεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ σκληρά, γιατί τότε είναι άγουρα. •Mη σας ανησυχούν οι σκούρες κηλίδες. Όταν δεν είναι βαθιές, δεν επηρεά...
On : Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ,
ΦΡΟΥΤΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου