Το βράσιμο των λαχανικών

Το μαγείρευμα των λαχανικών στον ατμό, σας επιτρέπει να διατηρείτε τίς βιταμίνες τους και τα μεταλλικά τους άλατα. Αρκεί να ροδίζετε σε δυνατή φωτιά με μία κουταλιά τού γλυκού λάδι και μετά να τα αφήνετε σε πολύ χαμηλή φωτιά, 35 λεπτά με μία ώρα, αναλόγως με τα λαχανικά τα οποία έχετε επιλέξει. Όσο πιο σκληρά είναι τα λαχανικά, τόσο περισσότερη ώρα θα πρέπει να τα αφήσετε για να να γίνουν. Τα λαχανικά στα οποία ταιριάζει αυτό το είδος μαγειρεύματος, είναι: πράσα, αντίβ, λάχανο, καρότα κ.λ.π.
Το βράσιμο των λαχανικών 4.5 5 NIKOS Κυριακή 5 Αυγούστου 2012 Το μαγείρευμα των λαχανικών στον ατμό, σας επιτρέπει να διατηρείτε τίς βιταμίνες τους και τα μεταλλικά τους άλατα. Αρκεί να ροδίζετε σε δ...


On : Κυριακή 5 Αυγούστου 2012,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!