Το μαγείρευμα των λαχανικών στον ατμό, σας επιτρέπει να διατηρείτε τίς βιταμίνες τους και τα μεταλλικά τους άλατα. Αρκεί να ροδίζετε σε δυνατή φωτιά με μία κουταλιά τού γλυκού λάδι και μετά να τα αφήνετε σε πολύ χαμηλή φωτιά, 35 λεπτά με μία ώρα, αναλόγως με τα λαχανικά τα οποία έχετε επιλέξει. Όσο πιο σκληρά είναι τα λαχανικά, τόσο περισσότερη ώρα θα πρέπει να τα αφήσετε για να να γίνουν. Τα λαχανικά στα οποία ταιριάζει αυτό το είδος μαγειρεύματος, είναι: πράσα, αντίβ, λάχανο, καρότα κ.λ.π.
Το βράσιμο των λαχανικών
On : Κυριακή 5 Αυγούστου 2012, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου