Όλα είναι έτοιμα, εκτός από την σάλτσα του ψητού. Οι
καλεσμένοι σας θα έλθουν από στιγμή σε στιγμή... και ανακαλύπτετε ότι δεν έχετε
άσπρο κρασί για να φτιάξετε την σάλτσα! Διαλύστε λίγο ξύδι σε νερό, προσθέστε
δύο κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη και... να το υποκατάστατο του κρασιού! Η
σάλτσα σας θα γίνει γευστικότατη, όπως πάντα.
Σάλτσα της τελευταίας στιγμής
On : Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, ΣΑΛΤΣΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου