Χυμώδες κρέας
Συνηθίστε να βγάζετε τον
σπάγκο από το κρέας, όταν σας το δίνει ο κρεοπώλης σας, λίγο πριν το τέλος τού
μαγειρεύματος. Θα γίνεται πιο χυμώδες και δεν θα χρειάζεται να προσθέτετε
λιπαρή ουσία.
Χυμώδες κρέας
4.5
5
NIKOS
Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012
Συνηθίστε να βγάζετε τον σπάγκο από το κρέας, όταν σας το δίνει ο κρεοπώλης σας, λίγο πριν το τέλος τού μαγειρεύματος. Θα γίνεται πιο χυ...
On : Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΚΡΕΑΤΙΚΑ,
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου