O πιο σίγουρος τρόπος για να βεβαιωθείτε για την ποιότητα του καρπουζιού, είναι να το κόψετε και να παρατηρήσετε το χρώμα του. Tο «καλό» καρπούζι προδίδεται από το έντονο κόκκινο χρώμα, τη ζαχαρωμένη όψη της «καρδιάς» και τη χαρακτηριστική γλυκιά και τραγανή γεύση.
Προτιμήστε καρπούζια που «τρίζουν» όταν τα πιέσετε με το δάχτυλό σας. Όσο πιο ελαφριά είναι, τόσο πιο γινωμένα θεωρούνται.
Προτιμήστε καρπούζια που «τρίζουν» όταν τα πιέσετε με το δάχτυλό σας. Όσο πιο ελαφριά είναι, τόσο πιο γινωμένα θεωρούνται.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου