Πώς να επιλέγετε καλό καρπούζι

O πιο σίγουρος τρόπος για να βεβαιωθείτε για την ποιότητα του καρπουζιού, είναι να το κόψετε και να παρατηρήσετε το χρώμα του. Tο «καλό» καρπούζι προδίδεται από το έντονο κόκκινο χρώμα, τη ζαχαρωμένη όψη της «καρδιάς» και τη χαρακτηριστική γλυκιά και τραγανή γεύση. 
 Προτιμήστε καρπούζια που «τρίζουν» όταν τα πιέσετε με το δάχτυλό σας. Όσο πιο ελαφριά είναι, τόσο πιο γινωμένα θεωρούνται.


Πώς να επιλέγετε καλό καρπούζι 4.5 5 NIKOS Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012 O πιο σίγουρος τρόπος για να βεβαιωθείτε για την ποιότητα του καρπουζιού, είναι να το κόψετε και να παρατηρήσετε το χρώμα του. Tο «καλό» ...


On : Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!