Στα γκρατέν, ή ακόμη και στις απλές συνταγές με ζυμαρικά, για να λειώσει και να πάει παντού το έμενταλ, ή η γραβιέρα, δεν πρέπει να τα τρίβετε πολύ λεπτά, αλλά μάλλον χονδρά ή, ακόμη καλύτερα, να τα κόβετε σε λεπτές φέτες, τις οποίες θα ρίχνετε μετά στα ζεστά ζυμαρικά, ανακατεύοντας έτσι, ώστε να λειώσει το τυρί τελείως.
Για τα γκρατέν ζυμαρικά
On : Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΖΥΜΑΡΙΚΑ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου