Για τα γκρατέν ζυμαρικά

Στα γκρατέν, ή ακόμη και στις απλές συνταγές με ζυμαρικά, για να λειώσει και να πάει παντού το έμενταλ, ή η γραβιέρα, δεν πρέπει να τα τρίβετε πολύ λεπτά, αλλά μάλλον χονδρά ή, ακόμη καλύτερα, να τα κόβετε σε λεπτές φέτες, τις οποίες θα ρίχνετε μετά στα ζεστά ζυμαρικά, ανακατεύοντας έτσι, ώστε να λειώσει το τυρί τελείως.
Για τα γκρατέν ζυμαρικά 4.5 5 NIKOS Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012 Στα γκρατέν, ή ακόμη και στις απλές συνταγές με ζυμαρικά, για να λειώσει και να πάει παντού το έμενταλ, ή η γραβιέρα, δεν πρέπει να τα τρ...


On : Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!