Ελαφριά σουβλάκια
Για να διατηρήσετε την γραμμή σας προτιμάτε να μαγειρεύετε το κρέας σε σουβλάκια, γιατί έτσι απομακρύνεται περισσότερο λίπος. Για να είναι τα σουβλάκια ακόμη πιο ελαφριά, μαρινάρετέ τα σε χυμό λεμονιού, ή σε γιαούρτι με μυρωδικά, ή ακόμη σε ένα αφέψημα θυμαριού χωρίς ζάχαρη.
Ελαφριά σουβλάκια
4.5
5
NIKOS
Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012
Για να διατηρήσετε την γραμμή σας προτιμάτε να μαγειρεύετε το κρέας σε σουβλάκια, γιατί έτσι απομακρύνεται περισσότερο λίπος. Για να είνα...
On : Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΕΛΑΦΡΥ ΦΑΓΗΤΟ,
ΚΡΕΑΤΙΚΑ,
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ,
ΨΗΤΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου